wpt-online-series-banner-full-width

Výběr turnajů s celkovým garantovaným bankem 30 milionů $. Buy-in od 55 $. 18+. Platí podmínky.

Píšeme dějiny online pokeru!

Historicky první online zastávka hlavní tour WPT!

Známá mega série obrazila celou planetu a nyní míří k online stolům se senzačním garantovaným bankem ve výši 30 milionů $.

WPT Online Series je na programu od neděle 3. května do neděle 31. května - vedle high-stake akcí budou probíhat i ‘mini’ turnaje, takže zapojit se může opravdu každý!

Základní informace:

  • Termín: neděle 3. května - neděle 31. května
  • GAR.: 30 milionů $
  • Rozpětí buy-in: 55 $ - 25 500 $
  • Turnaje: 40
  • Dodatečné info: Namísto přezdívek budou zobrazena skutečná jména. 


A to není všechno...


Připravili jsme pro vás exkluzivní žebříček o 50 000 $!

Probojujte se na špici pořadí a získejte skvělé výhry, včetně pasu MILLIONS Passport a míst na hlavní turnaje WPT.

Další informace najdete zde.

WPT Online Championship:

Sotva by se tam toho vešlo víc!

WPT Online Championship garantuje ohromující bank ve výši 5 milionů $ - vítěz se zapíše do dějin online pokeru.

V rámci série bude probíhat několik Day 1; můžete se zapojit přímo za buy-in 3200 $.

    • Day 1A: neděle 10. května - 18:00 (BST) / 19:00 (SELČ)
    • Day 1B: neděle 17. května - 18:00 (BST) / 19:00 (SELČ)
    • Day 1C: pondělí 18. května - 12:00 (BST) / 13:00 (SELČ)
    • Day 1D [Turbo]: pondělí 18. května - 17:00 (BST) / 18:00 (SELČ)
    • Day 2: pondělí 18. května - 20:00 (BST) / 21:00 (SELČ)
    • Day 3: úterý 19. května - 19:00 (BST) / 20:00 (SELČ)

WPT 500

Díky obřímu garantovanému banku ve výši 2 miliony $ a buy-in 530 $ nabízí WPT 500 úžasnou dotaci!

Proběhne několik Day 1, kompletní program najdete níže:

  • Day 1A - 1H: neděle 3. května - neděle 10. května - denně od 20:00 (BST) / 21:00 (SELČ)
  • Day 1J: pondělí 11. května - 14:00 (BST) / 15:00 (SELČ)
  • Day 1K: pondělí 11. května - 17:00 (BST) / 18:00 (SELČ)
  • Day 2: pondělí 11. května - 20:00 (BST) / 21:00 (SELČ)

Ve stejnou dobu je na programu WPT Super 50, verze tohoto turnaje s buy-in 55 $!

WPT DeepStacks

Obrovský turnaj s GAR. 2 miliony $ je zkouškou vašich dovedností a trpělivosti!

Libovolného WPT Deepstacks Day 1 se můžete zúčastnit za buy-in 1050 $; kompletní program najdete níže:

  • Turnaje Day 1: pondělí 18. května - pondělí 25. května - denně od 20:00 (BST) / 21:00 (SELČ)
  • Day 1: úterý 26. května - 14:00 (BST) / 15:00 (SELČ)
  • Day 1 (Turbo): úterý 26. května - 17:00 (BST) / 18:00 (SELČ)
  • Day 2: úterý 26. května - 20:00 (BST) / 21:00 (SELČ)
  • Finálový stůl: středa 27. května - 20:00 (BST) / 21:00 (SELČ)

Podmínky účasti