partypoker MILLION

18+. Platí podmínky. Hrajte zodpovědně.

partypoker-million-phoenix-banner

Náš největší týdenní turnaj!

Prestižní partypoker MILLION garantuje každý týden banky v hodnotě 1 milion $ a vy se můžete zapojit už za 2,20 $ nebo se kvalifikovat zadarmo v každodenních freerollech!

Díky „fázím“, které vás mohou dovést až do Day 1 za 215 $, se můžete do turnaje zapojit prakticky
kdykoli.

Každodenní šance na budování stacku...

Po celý týden je na programu 16 Day 1 a z každého z nich vede cesta do nedělního Final Day. Kompletní program najdete zde.

Máte nárok na jednu účast v jednom Day 1, ale můžete odehrát libovolný počet Day 1. Nejvyšší stack si s sebou vezmete do finále!

Rozhodněte se, kdy se zapojíte...

Buy-in fázových turnajů je 2,20 $ a 22 $; kvalifikanti si svůj stack vezmou s sebou do další úrovně.

Vaše cesta ke slávě na partypoker MILLION:

Každodenní freerolly
  • pondělí - sobota, každou hodinu; 10:00 (GMT) / 11:00 (SEČ) - 22:00 (GMT) / 23:00 (SEČ)
  • neděle, každou hodinu; 08:00 (GMT) / 09:00 (SEČ) - 22:00 (GMT) / 23:00 (SEČ)
  • Stack vítězných hráčů bude automaticky načten do nejbližšího turnaje Phase 1.
chevron-down
Phase 1 - 2,20 $
  • pondělí - sobota, každou hodinu; 11:00 (GMT) / 12:00 (SEČ) - 23:00 (GMT) / 00:00 (SEČ) (neděle)
  • neděle, každou hodinu; 09:00 (GMT) / 10:00 (SEČ) - 23:00 (GMT) / 00:00 (SEČ)
  • Stack vítězných hráčů bude automaticky načten do nejbližšího turnaje Phase 2.
chevron-down
Phase 2 - 22 $
  • denně; 13:00 (GMT) / 14:00 (SEČ), 15:00 (GMT) / 16:00 (SEČ), 17:00 (GMT) / 18:00 ŠEČ), 18:00 (GMT) / 19:00 (SEČ), 20:00 (GMT) / 21:00 (SEČ), 21:00 (GMT) / 22:00 (SEČ), 22:00 (GMT) / 23:00 (SEČ), 00:00 (GMT) / 01:00 (SEČ) (neděle)
  • Dodatečné nedělní turnaje: 11:00 (GMT) / 12:00 (SEČ), 14:00 (GMT) / 15:00 (SEČ), 16:00 (GMT) / 17:00 (SEČ)
  • Stack vítězných hráčů bude automaticky načten do nejbližšího Day 1.
chevron-down
partypoker MILLION Day 1 - 215 $
  • Šestnáct Day 1 - viz program
  • Stacky kvalifikovaných hráčů budou automaticky načteny do nejbližšího týdenního finále (nicméně stacky hráčů z nedělních turnajů od 19:00 (GMT) / 20:00 (SEČ) a od 23:00 (GMT) / 00:00 (SEČ) (pondělí) budou automaticky načteny do finále následujícího týdne).
chevron-down
partypoker MILLION Final Day (bez přímého buy-in)
  • Koná se každou neděli od 19:00 (GMT) / 20:00 (SEČ).
  • Hráči se musí kvalifikovat z některého Day 1.
chevron-down
Každodenní freerolly
  • každou hodinu; 08:00 (GMT) / 09:00 (SEČ) - 22:00 (GMT) / 23:00 (SEČ)
  • Vítězní hráči budou automaticky zaregistrováni na další turnaj Phase 1.

Program

Kompletní program turnajů partypoker MILLION:

Podmínky účasti

Turnaj

  • Časový rozvrh, program a struktura turnaje se mohou změnit.
  • Každý partypoker MILLION Phase 1, Phase 2 a Day 1 je turnaj typu freezeout. Pokud budete vyřazeni, budete se moci opakovaně zapojit až v nejbližším dostupném Phase 1, Phase 2 nebo Day 1.
  • Pokud jste hráli Phase 1, Phase 2 nebo Day 1, můžete se zapojit do jakéhokoli následujícího Phase 1, Phase 2 nebo Day 1 bez ohledu na to, zda už byl váš stack přesunut do další úrovně.
  • Kvalifikanti budou automaticky načteni do nejbližšího dostupného turnaje v další úrovni. Podrobné údaje o nejbližším dostupném turnaji najdete v lobby pokerového softwaru. Stacky nelze přenášet do jiných turnajů v další úrovni.
  • Pokud se z Phase 1, Phase 2 nebo Day 1 přesunuje několik stacků, bude platit jen nejvyšší z nich, který si s sebou definitivně vezmete do další úrovně.
  • Stacky z Phase 1, Phase 2 nebo Day 1 přenesené do další úrovně a nahrazené vyšším stackem získaným v následujícím turnaji Phase 1, Phase 2 nebo Day 1, propadnou, nemají žádnou peněžní hodnotu a jsou nepřenosné.
  • Hráči se mohou za buy-in zúčastnit přímo jakékoli Phase 1, kde dostanou vždy 10 000 počátečních žetonů bez ohledu na to, kdy uhradili buy-in.
  • Hráči se mohou za buy-in zúčastnit přímo jakékoli Phase 2, kde dostanou vždy 100 000 počátečních žetonů bez ohledu na to, kdy uhradili buy-in.
  • Hráči se mohou za buy-in zúčastnit přímo jakéhokoli Day 1, kde dostanou vždy 1 000 000 počátečních žetonů bez ohledu na to, kdy uhradili buy-in.
  • Stacky z turnajů Phase 2, Day 1 a Final Day přenesené z předchozí úrovně jsou nepřenosné a budou ve hře od začátku následující úrovně.
  • Přímý buy-in do Final Day není možný.

Satelity

  • Vítězové freerollů získají vstupenku na Phase 1 za 2,20 $ a budou automaticky zaregistrováni do nejbližší dostupné Phase 1.
  • Tam, kde jsou k dispozici specifické online satelity, budou za každých 215 $ nashromážděných v banku vyplaceny vstupenky v hodnotě 215 $.
  • Pokud není uvedeno jinak, bude možné použít vstupenky v hodnotě 215 $ na jakémkoli turnaji partypoker MILLION Day 1.
  • Pokud satelity nabízejí vstupenky v hodnotě 215 $ na určitý turnaj Day 1, musí být taková vstupenka použita na uvedený turnaj Day 1. Nevyužité vstupenky propadnou a nebudou mít žádnou peněžní hodnotu ani hodnotu v T$.
  • Všechny vyhrané satelitní vstupenky mají omezené datum platnosti. V položce „Moje vstupenky“ v pokerovém softwaru najdete přesné údaje o datu platnosti jednotlivých vstupenek.